Regler

Regler på MovieStarPlanet (hvad du ikke må)

 1. Oplys aldrig dit password og spørg ikke om en anden Brugers password. MovieStarPlanet spørger aldrig Brugere om deres password, og Brugere må ikke afsløre deres MovieStarPlanet password i noget forum, hverken inde i spillet eller udenfor hjemmesiden.
 2. Afslør aldrig dit rigtige navn eller password, selvom nogen lover dig gratis VIP-medlemskab, StarCoins, Diamonds eller andre præmier/belønninger. Ingen har brug for at kende dit password for at give dig VIP-medlemskab, StarCoins, Diamonds eller andre præmier/belønninger.
 3. Afslør ikke personlige informationer (såsom rigtigt navn, e-mail, telefonnummer, alder, adresse, navn på skole eller brugernavn på Facebook, Skype, MSN e.l.) i chatrum, forummer, nyhedssektioner, billeder eller via anden social netværksfunktionalitet. MovieStarPlanet kan imidlertid tilføje spilfunktionalitet, hvor din deltagelse er betinget af, at du frivilligt afgiver visse informationer, såsom at vælge skole. Du kan til enhver tid slette sådanne informationer.
 4. Skriv ikke ting, som er seksuelle eller racistiske.
 5. Vælg ikke et brugernavn, der henviser til kønsrelaterede ting eller seksualitet, og brug ikke dig eget navn som brugernavn.
 6. Chikanér eller irritér ikke andre Brugere, og tig ikke om ting. Tilbyd ikke andre Brugere ting eller gaver eller præmier til gengæld for noget som helst.
 7. Brug ikke fornærmende sprog. Krænkende adfærd er ikke tilladt.
 8. Lad være med at lade som om, at du er ansat eller Moderator hos MovieStarPlanet. En rigtig Moderator har en badge, som altid fremgår af figuren i spillet.
 9. Bryd ikke og forsøg ikke at overtræde nogen copyrightlove.
 10. Send ikke kædebreve. Lad være med at copy/paste kædebreve.
 11. Tal ikke om, hvordan man snyder, og lad være med på nogen måde at snyde dig frem i spillet. Brug af automationssoftware (bots), hacking eller nogen form for uautoriseret tredjepartssoftware, der er udarbejdet med henblik på at ændre spiloplevelsen, er ikke tilladt.
 12. Forsøg ikke at stjæle eller franarre ting fra andre Brugere.
 13. Du må ikke gøre reklame for, eller forsøge at gøre reklame for, produkter eller tjenester af kommerciel karakter.

Vi opfordrer alle til altid at være venlige og vise respekt samt at rapportere alt indhold og enhver opførsel, der forekommer at være upassende, mistænkelig eller krænkende. MovieStarPlanet handler om at være kreativ og social - og der er sådan, man kommer frem i spillet.

 Hvad sker der, hvis jeg bryder reglerne?

Hvis en bruger bryder reglerne, vil de som regel først få en advarsel. Hvis man imidlertid bliver ved med at bryde reglerne, kan man blive udelukket i en kortere eller længere periode, afhængig af overtrædelsens karakter. Man kan blive låst i alt fra fem minutter og op til syv dage, og i alvorlige tilfælde kan man blive blokeret permanent. Alle brugere kan få sådan en lås. Hvis en VIP-bruger bliver låst ude, vil der ikke blive ydet nogen refundering. I seriøse tilfælde har MovieStarPlanet ret til at blokere såvel brugernavn som computerens IP-adresse. Det betyder, at ingen længere kan tilgå MovieStarPlanet fra den computer.

Kort om phishing

Man skal altid være på vagt overfor phishing på internettet. Phishing indebærer, at nogen udgiver sig for at være en autoritet, fx en ansat hos MovieStarPlanet, og de gør det med det formål at lokke dig til at udlevere dit password, dit rigtige navn eller dine kreditkortoplysninger.

Alle, der arbejder for MovieStarPlanet, har en "moderator" badge på deres bruger. Hvis MovieStarPlanet i sjældne tilfælde har brug for at kontakte en bruger, så gør vi det via e-mail.

Regler for billeddeling

Brugerne bliver gjort bekendte med reglerne for billeddeling, inden de anvender billeddelings-værktøjet fra deres mobil eller tablet. De er derfor på forhånd klar over, hvad der betragtes som et acceptabelt billede at dele på MovieStarPlanet. Brugerens billede bliver slettet, hvis det indeholder noget af følgende:

 • Seksuelt indhold: Hel eller delvis nøgenhed (herunder billeder af brugere eller andre personer iført undertøj eller badetøj), seksuelt provokerende billeder, sexting-aktivitet eller henvisninger til sex 
 • Had eller hadforbrydelser: Racisme, antisemitisme, religiøs intolerance, hadytringer rettet mod homo-, bi, eller transseksuelle, kønsdiskriminering samt enhver anden uacceptabel opførsel
 • Vold: Trusler, uanset deres karakter eller hensigt, krænkende adfærd eller sprogbrug
 • Personlig identificerbar information: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail etc., på påklædning eller som indirekte information i billedets baggrund
 • Cyberchikane: Billeder, der portrætterer brugere på en ydmygende eller nedgørende måde
 • Cigaretter eller henvisning til rygning: Ingen billeder, der portrætterer rygende børn eller blot antyder, at rygning er sejt
 • Alkohol eller henvisning til alkohol: Ingen billeder med alkohol
 • Indeholder stoffer, tilbehør til stoffer eller brug af stoffer: Ingen billeder, der vedrører brug af stoffer
 • Ingen invitation til at mødes hverken online eller offline vil blive tolereret, fx: skal vi mødes, har du Skype/KIK, vil du dyrke sex, send mig billeder af dig selv

Denne liste bliver fortløbende revideret og opdateret af vores sikkerheds- og supportmedarbejdere for at sikre, at den til enhver tid dækker alle relevante sikkerhedsområder. Personer, der deler billeder af andre, skal først have deres tilladelse til at dele billedet.  Da vi ikke tolererer nogen form for upassende opførsel, kan en bruger, der gentagne gange overtræder ovenstående regler, risikere at blive udelukket. Brugere får besked, hvis et billede er blevet afvist af vores moderatorer.